top of page

Cirq Poubelle

Recycling + Fun = Cirq Poubelle

Deze act bestaat uit twee straatvegers die met een passie voor afval op geheel eigen wijze de straten schoonmaken. Met behulp van het publiek (die passend beloond worden!) verwerken ze op een ludieke manier het afval met hun mini-vuilniswagens. 

LEES MEER ONDER DE FOTO

DSC01724.JPG

Cirq Poubelle - Info

Naast het visuele aspect van deze act, krijgen deze vuilnismannen snel applaus met hun komische goocheltrucks en gekke stunts. 

De twee straatvegers rijden op hun mini-vuilniswagen naarstig zoekend naar afval. Dit doen ze maniakaal en met heel veel enthousiasme. Aan de ene kant zijn het passionele afvalverwerkers, aan de andere kant twee typische straatvegers. (lees: de echte ambtenaar die met veel regelmaat een passionele pauze nodig heeft).

Sigarettenpeukjes worden sierlijk opgeveegd, terwijl ze voor bepaald losliggend afval een echt duel aangaan. Glas wordt ter plaatse gemalen en verwerkt en ze demonstreren met veel plezier wat de recyclagemogelijkheden zijn. Ze hebben oog voor detail, en sproeien de straten letterlijk schoon.

 - Aantal artiesten: 2  

 - Duurtijd optreden(s) :2 x 35’ (binnen de 3 u) of  3 x 30' (binnen de 4 u)

 - Technische fiche + beschrijving speelplek = een verkleedruimte op gelijkvloers, 't is een mobiele act, 1 parkeerplaats, elektriciteit om de segways op te laden tussendoor.

- Aanpassingen mogelijk

Foto's

bottom of page