top of page

Cirq Magique

'Big shows in a little tent'

Laat je verwonderen in werelds kleinste (mobiele) circustentje en geniet van korte maar magische goochel- en mentalismeshows. Val van de ene verbazing in de andere en laat je leiden door het toeval en het lot. 
LEES MEER ONDER DE FOTO

WhatsApp Image 2022-01-27 at 21.40.48.jpeg

Cirq Magique - Info

Heb je ooit al een rijdende circustent gezien? Nee? Dan is dit je kans, Cirq Magique brengt op een unieke wijze magische ervaringen tot bij de bezoekers. Een mix van gedachtenlezen, goochelarij en mentalisme brengt iedereen in vervoering. De goochelaar past zijn show aan naar elk niveau, zowel voor jong als voor oud. Via de kijkgaten kan er ook van buiten naar binnen gekeken worden, om zo een glimp op te vangen van alle magie. Ook buiten het tentje worden de wachtenden geanimeerd! Iedereen content toch?

 

Hoe: 2 x 60' (binnen de 3 u) of 3 x 45' (binnen de 5 u)

Mobiel: we spelen korte acts na elkaar (tussen de 4 a 6 ' afhankelijk van hoeveel volk er staat te wachten) in onze tent voor 'n klein (5 tot 10 p ) aantal mensen (maar er zijn ook backstage plaatsen) Op deze manier kunnen we toch veel publiek bereiken. De wachtenden krijgen al een warming-up.

 

Vaste act: Voor de vaste versie blijven we ter plaatse staan en kunnen de mensen spontaan of op afspraak naar de show komen kijken. 

De inhoud blijft hetzelfde.

Bij regenachtig weer zorgen we voor een constructie met een shelter (weldra foto's). Naar de avond toe kan die vaste constructie verlicht worden met fakkeltjes of lampen (elektriciteit voorzien).

Technische fiche

-          Parkeerplaats zo dicht mogelijk bij het evenement

 

Info tentje

-          afmetingen tentje : L 223, B 143, H 262

-          afmetingen vast decor : Lengte 6m, Breedte 3m (dit is het minimum)                 

 

Aantal artiesten: 2  

Foto's

bottom of page